İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu Resim Yarışmasında öğrencimiz Berra Kaymakçı birinci olmuştur. Öğrencimiz Berra KAYMAKÇI ve öğretmenimiz Neslihan YAYLACI DERE'yi tebrik ederiz

Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimize her ay belirlenerek verilen ayın öğrencisi belgesi,  Okul Müdürümüz tarafından Mart ayında da bu belgeyi almaya hak kazanan öğrencilerimize takdim edildi. Ayrıca Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 judo küçük erkekler (38kg) kategorisinde il ikincisi olan öğrencimiz Hızır Reis Baş'a da Okul Müdürü Sn. Selçuk Çelebi tarafından madalyası takdim edildi. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

‘En büyük ve en değerli hediye kitaptır’ düşüncesinden yola çıkarak, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla;Oku-yorum projesinin de aktif olarak uygulandığı okulumuzda öğrencilerimiz birbirlerine kitap hediye ettiler. Öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını ve kitap sevgilerini artırmak amacıyla gerçekleştirilen hediyeleşme öğrencilere mutlu anlar yaşattı.

Ramazan ayı okulumuzda coşku ve heyecanla karşılandı.Okul girişimizde ve sınıflarımızda hazırlanan panolar ve fenerler okulumuzda Ramazan iklimi estirdi.

Haydi Çocuklar Namaza Projemiz devam ediyor. Bir velimiz tarafından öğle arası cemaatle namaz kılmaya giden kız öğrencilerimize rengarenk başörtüler hediye edildi. Başörtülerini alan öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Velimize projemize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve  İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımızda; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu koro dinletisi gerçekleştirildi. Tören sonunda 2022-2023 Kocaeli okul sporları il şampiyonası karate dalında il üçüncüsü olan 8/C sınıfı öğrencimiz Berat Efe Kalaçay'A, "Çanakkale Şehitlerine" şiirini okuma yarışmasında birinci olan 7/A sınıfından öğrencimiz Melis Neva Demirer'e, İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında birinci olan 5/B sınıfından öğrencimiz Amine Şura Akarsu'ya; Okul Müdürü Sn. Selçuk Çelebi tarafından ödülleri takdim edildi. Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda "Haydi Çocuklar Namaza" projesi yürütülmektedir. "Namaz uykudan hayırlıdır" nidasının yükseldiği sabah vakti, öğrenci, öğretmen ve velilerimiz Huzurkent Camiinde bir araya geldi. Öğrencilerin namaz konusuna yönelik bakış açısını zenginleştirecek, namazın bireysel, sosyal ve toplumsal yönlerini fark etmesini ve manevi huzuru tecrübe etmesini sağlamak amacıyla yapılan sabah namazı buluşmasının ardından okulumuzda çorba ikram edildi.

Önem projesi kapsamında Mart ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz at çiftliği gezisine götürülmüştür.

6/A sınıfı öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde yatırım ve pazarlama konusunda Doğu Karadeniz çay işletmesini canlandırarak drama çalışması yaptı. Öğrencilerimiz drama çalışması ile bilgiyi kalıcı hale getirirken eğlendiler.

8/E sınıfı öğrencilerimiz hiç konuşmadan futbol maçı yaptı. Değerler eğitimi kapsamında sabır teması işlendi. Konuşma engeli olan insanlarla empati kurulması amaçlandı. Hakemliğini öğretmenlerimizin yaptığı maçta engellilerin neler yaşadığını bizzat yaşama fırsatı bulan öğrencilerimiz, onları anlama adına ve biraz da olsa onların yerine kendini koyma adına çok anlamlı ve çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti. Engelli insanların yaşamlarının düşünüldüğünden çok daha zor olduğunu anladığını söylediler.

Geleneksel 7. "Haydi Çocuklar Namaza" Projesi okulumuzda başladı. 31Mart Pazartesi günü itibariyle başlayan projemiz 40 gün boyunca sürecektir.Öğrencilerimiz her gün öğle arasında Huzurkent Camii'ye giderek öğle namazını kılmaktadır. Öğrencilerimiz burada camii hocalarımızla sohbet ederek, merak ettikleri soruları sormakta ve bilgi alılverirşi yapmaktadır.