NAMAZ ÇİÇEĞİM PROJESİ

MUZAFFER ALTINTAŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

“ NAMAZ ÇİÇEĞİM PROJESİ”

PROJENİN ADI: “ NAMAZ ÇİÇEĞİM”

PROJENİN AMACI: Sevgili öğrencilerimize namaz sevgisi aşılarken, namaz kılmanın onlarda uyandıracağı güzel duyguların farkına varmalarını sağlamak ve öğle namazlarını kılma alışkanlığı kazandırırken ikinci dönem yapacağımız “Haydi çocuklar namaza projesi” için öğrencilerde bir ön hazırlık olusturmak.

PROJENİN SÜRESİ: Kasım ve Aralık ayı

PROJEYE KATILACAK ÖĞRENCİLER: Okulumuz öğrencilerinden gönüllü olanlar.

PROJE SORUMLUSU: Ayşe ÜNAL

PROJENİN UYGULANIŞI:

1)     Namaz çiçeği projesi kasım ve aralık olmak üzere iki ayrı ay şeklinde uygulanacaktır

2)     Proje kapsamında katılan öğrenciler hafta içi her gün öğle namazını okulumuz mescidinde kılacaklardır.

4)     Pazartesi günü iki yaprak verilecek.(biri çiçeğimizin orta bölümünü oluşturacak.)

5)     Beş gun sonunda öğrencimizin elinde biri ortasında diğer beşi yanlarda olacak şekilde (beş yapraklı) bir çiçeği olacak

7)     Ay sonunda her çiçeğin ortasına ad soyad ve sınıf yazılmış olarak dört çiçeğini Ayşe ünal öğretmenine teslim edecekler.

8)     Projeye katılan öğrencilerden çiçekleri, belirlenen surede toplanacak ve daha sonra bu isimlerden çekilişle belirlediğimiz 15 öğrencinin isimleri okul panosunda duyurularak Cuma ya da pazartesi günü bayrak töreninde bu öğrencilerin ödüllendirmesi yapılacak.

9)     Ödüllerin ne olduğu her ayın başında proje sorumlusu öğretmen Ayşe ÜNAL tarafından öğrencilere duyurulacak.

10)Namaz çiçeği projemiz Aralık ayında da aynı şekilde yeni baştan uygulanacak

NOT: Kasım ayında projeye katılarak ödül almış öğrencilerimiz Aralık ayında da projeye katılabileceklerdir.

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 11:24 - Görüntülenme: 69

Etiketler :