Ock

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini okulumuzda yapılan kapanış töreni ile tamamladık.

Törende öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, idareci ve okul personeline teşekkür ederek iyi tatiller dileyen Okul Müdürümüz Sn. Selçuk ÇELEBİ, öğrencilerimize tatilin tadını çıkarmalarını, ikinci döneme enerji depolayarak gelmelerini ve başarılarını bir üst seviyeye taşıyacaklarına inandığını belirtti.

Dönem sonu not ortalamalarına göre 5-6-7-8. sınıflarda derece elde eden öğrencilerimiz başarı belgeleri ve hediyeler ile ödüllendirildiler.

Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Kocaeli üçüncüsü olan öğrencimiz Berat Karagöl ile Okul Sporları Yarışmaları Judo dalında Kocaeli üçüncüsü olan öğrencimiz Hızır Reis Baş'a Okul Müdürümüz tarafından hediyeleri takdim edildi.

Başarı elde etmiş olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, herkese iyi tatiller dileriz. #dönemsonu #karneheyecanı

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Teknoloji Bağımlılığı konulu tiyatro oyunu oynandı.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri Sosyal Sorumluluk konusu kapsamında Gebze Belediyesi tarafından okulumuzda çevre bilinci ve geri dönüşüm eğitimi verildi. Uzman Hande Bakar tarafından çevre bilincinin aşılanması ve geri dönüşümün önemine ilişkin bilgiler aktarıldı. Hazırlanan slayt ve çizgi film eşliğinde gerçekleştirilen sunumda geri dönüşüm kaplumbağasına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Ock

7/A sınıfı, Yasemin öğretmenleri ile kafede kitap okuma saati yapan öğrencilerimiz "Atlas" ve "Sanatçı Burada Ne Anlatmak İstemiş?" kitaplarını inceledi. Sevin, paylaşın, gezin ve daha çok okuyun çocuklar... İyi tatiller

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında tüm sınıflarımızda ve çok amaçlı salonda''Kesişme; İyi ki Varsın Eren'' adlı filmi izletildi.Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kahramanlık hikâyesinin anlatıldığı filmi izleyen öğrenci ve öğretmenler zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler, gösterim sonunda filmi oldukça beğendiklerini ve filmden etkilendiklerini dile getirdiler. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Ock

Çocuklarımızın düşünen, üreten ve karşılaştıkları problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere kendilerini ifade edebilme fırsatının sunulması, öğrenciler arasındaki iletişim ve dostluk duygularının geliştirilmesi amacıyla dönem sonu "Yeteneğini Keşfet" faaliyeti kapsamında ouklumuz 7/C sınıfı öğrencileri ile akıl ve zekâ oyunları turnuvası yapıldı.

Ock

Yıl sonu faaliyetleri Sosyal Sorumluluk konusu kapsamında Gebze Belediyesi tarafından okulumuzda çevre bilinci ve geri dönüşüm eğitimi verildi. Uzman Pınar Yıldırım Yıldız tarafından çevre bilincinin aşılanması ve geri dönüşümün önemine ilişkin bilgiler aktarıldı. Hazırlanan slayt ve çizgi film eşliğinde gerçekleştirilen sunumda geri dönüşüm kaplumbağasına öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Ock

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerlerimiz için gün boyu okulumuzda etkinlikler yapıldı.

23 şehidimiz için öğrencimiz Berat Karagöl camiide Kuran okuyarak, öğle namazı sonrası dua etti. Öğrencilerimiz öğle namazını  cemaatle Huzurkent Camii'nde kıldılar.

Ock

Önem Projesi  Önemli Değerlerimiz Var etkinliği kapsamında 23 şehidimiz için fidan dikimi yapıldı.
Her bir fidanın üzerine şehitlerimizin isimlerinin bulunduğu plakaları yerleştirdik.
Dikilen fidanlarla okul bahçemizde şehitlerimizin adını yaşatmak istiyoruz.
Pençe-Kilit Harekatı Operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.

Ock

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Berat KARAGÖL Kocaeli 3.sü olmuştur,
Öğrencimizi, ailesini ve emek veren öğretmenimiz Gülbeyaz SAYIM'ı tebrik ederiz.

Ara

Hayırsever işadamı Muzaffer Altıntaş'ın Hakk'a yürüyüşünün yıldönümü dolayısıyla öğrencilerimiz Muzaffer Amcalarını kabrinde ziyaret etti. Kabri başında Kur'an okuyup, dualar ettiler. Bu anlamlı ziyarete Okul Müdürü Sn.Selçuk Çelebi, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerimiz eşlik ettiler. Merhuma Yüce Allahtan rahmet dileriz.

Ara

NEHİRDEN DENİZE KADAR ÖZGÜR FİLİSTİN resim, fotoğraf sergisi,atölye, çalışması ve programı gerçekleştirdi. Sergi ve atölye çalışmalrımızdan videolar.

Ara

İsrail 7 Ekim 2023 tarihinden beri aralıksız olarak Filistin’de çocuk, kadın, hamile ve hasta demeden hastaneleri, okulları  bombalayarak âdete soykırım yapıyor. Okulumuz öğretmen ve öğrencileri bu zulüm ve soykırıma kayıtsız kalmayarak NEHİRDEN DENİZE KADAR ÖZGÜR FİLİSTİN resim, fotoğraf sergisi,atölye, çalışması ve programı gerçekleştirdi. Atölyelerimizde Filistin direniş sembolleri işlenerek keçeden karpuz, boncuk yapımı, afiş tasarımı, eşleştirme oyunu, Filistin'i renklendir boyaması ve kitap ayracı yapma etkinlikleri gerçekleştirildi. Açılışımıza teşrif eden Belediye Başkanı Sn. Zinnur BÜYÜKGÖZ'e teşekkür ederiz.

Ara

Gönlü deniz, eli bilgi tohumları ile dolu rehber...
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun