Değerler eğitiminin uygulandığı okulumuzda,en büyük değer ve örnek model olarak kabul edilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sas) hayatının öğrencilerimiz tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu gereklilikle okulumuzda Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlendi. Başarı elde eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde  İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu koro dinletisi gerçekleştirildi. Programın hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferiile ilgili okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı. Öğrencilerimize Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan film izletildi. Ayrıca öğrencilerimiz 3D yazıcı ile hazırladıkları Seyit Onbaşı 'nın baskısını aldılar.

Kahraman şehit askerlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Okulumuzda Ramazan ayının atmosferini yaşatmak için Ramazan Sokağı hazırladık.Öğrencilerimizin yaptığı fenerler ile koridorumuzu süsledik. Bu coşku ve heyecanımızın hiç bitmemesi ve bayrama ulaşmak ümidiyle. Hayırlı Ramazanlar

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma günü töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören oratoryo, koro ve şiirlerle devam etti. Tören sonunda İstiklalden İstikbale Mektup , şiir yazma ve şiir okuma yarışmalarında başarı gösteren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürü Sn. Selçuk Çelebi tarafından takdim edildi.

"Sizin en hayırlınız kadınlarına karşı hayırlı olan (en iyi davranan)dır." ( Tirmizî, Radâ, 11)

Hayatımızın her anında bize destek olan, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, dünyamızı sevgi ve şefkatle dolduran tüm fedakâr annelerimizin, kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlu olsun .

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. Yılı dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ÖNEM Projesi kapsamında öğrencilerimiz Doku Atölyesi etkinliğine katıldı. Darıca Bilsem' deki etkinlikte öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri çalışmalarla duygu, düşünce, izlenim ve algılarını estetik bir yolla ifade etme fırsatı bulurken keyifli vakit geçirdiler.

Öğrencilerimiz okulumuzda uygulanan Namaz Çiçeğim Projesi kapsamında Çamlıca Camii’nde sabah namazında buluştu. Projeyi tamamlayarak ödül hak eden öğrencilerimiz sabah namazını Çamlıca Camii’nde eda ettikten sonra vapurla karşıya geçti. Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ve Ayasofya Cami ziyaretlerinde bulunan öğrencilerimiz huzur dolu saatlerde birlikte güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Öğle namazı Ayasofya Camii’nde eda edildikten sonra etkinliğimiz sona erdi.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i müjdeleyen Berat Gecemiz Mübarek Olsun

Öğrencilerimizin evlerinde oluşturdukları kandil köşesi...

Okulumuzda Sosyal Bilgiler dersinin de konusu olan "Günümüzde teknelojinin yararları mı daha fazladır zararları mı?" konulu münazara etkinliği düzenlendi.  Münazarada öğrencilerimizin konuşmalarının içeriğinden teknolojiyi bilinçli tüketmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Önem Projesi kapsamında 5.sınıf öğrencilerimiz bugün Çayırova Akse Halk Kütüphanesinde 'Deyimler' konulu etkinliğe katıldılar. Öğrencilerimiz kütüphane atmosferini yaşarken, keyifli vakit geçirdiler. Okuma kültürü kazandırmayı amaçladığımız etkinlikte öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde, Öğretmenimiz Emel Verep tarafından bilgi yarışması yapıldı.Başarı gösteren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.