"OKUMAZSAN, MEYDAN OKUYAMAZSIN" KİTAP OKUMA YARIŞMASI

• 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde; okulumuz öğrencilerine kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getirmeleri, ilgi alanlarına yönelik kitapları keşfetmeleri, kitap okuma beceri ve yazı yazma zevki kazanmaları;  bilişsel anlamda algılama, yorum, sentez ve değerlendirme yapabilme becerilerini geliştirmeleri amacıyla kitap okuma yarışması planlanmıştır.
  •  "OKUMAZSAN, MEYDAN OKUYAMAZSIN!" sloganıyla başlattığımız yarışmaya başvurular Türkçe öğretmenlerimize yapılacaktır.
  • Gerçekleştirilecek kitap okuma yarışmasına 5. 6. 7. ve 8. sınıflarımızdan tüm öğrencilerimiz katılabilecek.
  • 5ve 6.sınıf öğrencileri için 'Kraliçe'yi Kurtarmak', 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz için 'Endülüs'te Bir Hafta' kitabı belirlenmiştir.
  • Sınav tarihi 20 MAYIS yapılması planlanmıştır.
  • Birinci olan öğrenciye 500 TL, ikinciye 400 ve üçüncüye 300 TL para ödülü verilecektir. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

26-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 11:50 - Görüntülenme: 93