Etiket Sonuçları: önem

Önem projesi kapsamında Mayıs ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz at çiftliği gezisine götürülmüştür.

ÖNEM Projesi kapsamında öğrencilerimiz Doku Atölyesi etkinliğine katıldı. Darıca Bilsem' deki etkinlikte öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri çalışmalarla duygu, düşünce, izlenim ve algılarını estetik bir yolla ifade etme fırsatı bulurken keyifli vakit geçirdiler.

Ock

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının 1. dönemini okulumuzda yapılan kapanış töreni ile tamamladık.

Törende öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, idareci ve okul personeline teşekkür ederek iyi tatiller dileyen Okul Müdürümüz Sn. Selçuk ÇELEBİ, öğrencilerimize tatilin tadını çıkarmalarını, ikinci döneme enerji depolayarak gelmelerini ve başarılarını bir üst seviyeye taşıyacaklarına inandığını belirtti.

Dönem sonu not ortalamalarına göre 5-6-7-8. sınıflarda derece elde eden öğrencilerimiz başarı belgeleri ve hediyeler ile ödüllendirildiler.

Kur-an'ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Kocaeli üçüncüsü olan öğrencimiz Berat Karagöl ile Okul Sporları Yarışmaları Judo dalında Kocaeli üçüncüsü olan öğrencimiz Hızır Reis Baş'a Okul Müdürümüz tarafından hediyeleri takdim edildi.

Başarı elde etmiş olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, herkese iyi tatiller dileriz. #dönemsonu #karneheyecanı

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Teknoloji Bağımlılığı konulu tiyatro oyunu oynandı.

Ock

7/A sınıfı, Yasemin öğretmenleri ile kafede kitap okuma saati yapan öğrencilerimiz "Atlas" ve "Sanatçı Burada Ne Anlatmak İstemiş?" kitaplarını inceledi. Sevin, paylaşın, gezin ve daha çok okuyun çocuklar... İyi tatiller

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında tüm sınıflarımızda ve çok amaçlı salonda''Kesişme; İyi ki Varsın Eren'' adlı filmi izletildi.Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in kahramanlık hikâyesinin anlatıldığı filmi izleyen öğrenci ve öğretmenler zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Öğrenciler, gösterim sonunda filmi oldukça beğendiklerini ve filmden etkilendiklerini dile getirdiler. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

Kas

ÖNEM Projesi "Misafirim Ol" etkinliği kapsamında velilerimize yönelik okul rehberlik servisi tarafından liselere geçiş sistemi konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Önem projesi kapsamında Mart ayı etkinliği olarak öğrencilerimiz at çiftliği gezisine götürülmüştür.

Haz

Kocaeli Valiliği'nin öncülüğünde İl Milli Eğitim AR-GE tarafından hazırlanan Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi okulumzda da uygulanmaktadır.

ÖNEM Projesinin amacı; "İlimizde sosyal desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin: Sevgi, şefkat eksikliğinden kaynaklanan sorunlarla ve karşılaştıkları problem durumları ile baş etme becerisi kazanmalarını sağlamak, millî, manevî, ahlâkî, insanî ve kültürel değerlerle ilgili farkındalıklarını arttırarak vatanına, milletine bayrağına ve manevi değerlerine bağlı yetişmesini sağlamak, kendilerini özel ve değerli hissetmelerini sağlayacak faaliyetler ile yaşam kalitelerini artırmak.