Etiket Sonuçları: yarışması

Okulumuzda 8.sınıflar arası bilgi yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada genel kültür konulu sorular soruldu. Kıran kırana geçen yarışmada 8/B sınıfı öğrencilerimiz bir soru ile öne geçerek  birincilik elde etti. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 103. Yılı dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde, Öğretmenimiz Emel Verep tarafından bilgi yarışması yapıldı.Başarı gösteren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında öğrencimiz Berat KARAGÖL Kocaeli 3.sü olmuştur,
Öğrencimizi, ailesini ve emek veren öğretmenimiz Gülbeyaz SAYIM'ı tebrik ederiz.

5,6 ve 7.sınıflar düzeyinde yapılan Siyer-i Nebi Bilgi Yarışmasında birinci olan sınıflarımıza ödülleri ve başarı belgeleri Pazartesi günü İstiklal Marşı töreni öncesinde Okul Müdürü Sn.Fazlı Yağmur tarafından takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.