• 2023 – 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminde; okulumuz öğrencilerine kitap okumayı bir yaşam biçimi haline getirmeleri, ilgi alanlarına yönelik kitapları keşfetmeleri, kitap okuma beceri ve yazı yazma zevki kazanmaları;  bilişsel anlamda algılama, yorum, sentez ve değerlendirme yapabilme becerilerini geliştirmeleri amacıyla kitap okuma yarışması planlanmıştır.
  •  "OKUMAZSAN, MEYDAN OKUYAMAZSIN!" sloganıyla başlattığımız yarışmaya başvurular Türkçe öğretmenlerimize yapılacaktır.
  • Gerçekleştirilecek kitap okuma yarışmasına 5. 6. 7. ve 8. sınıflarımızdan tüm öğrencilerimiz katılabilecek.
  • 5ve 6.sınıf öğrencileri için 'Kraliçe'yi Kurtarmak', 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz için 'Endülüs'te Bir Hafta' kitabı belirlenmiştir.
  • Sınav tarihi 20 MAYIS yapılması planlanmıştır.
  • Birinci olan öğrenciye 500 TL, ikinciye 400 ve üçüncüye 300 TL para ödülü verilecektir. Tüm öğrencilerimizin katılımını bekliyoruz.

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ SINAV KONULARIDIR.

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yılında İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un edebi kişiliğini, milli mücadeledeki rolunü, vatanı ve milleti için yaptıklarını ortak tarih bilinciyle ele almak, milli birlik ve beraberliğimizin sembolü İstiklal Marşı'mızda yer alan bağımsızlık, özgürlük ve hürriyet temalarının önemini hatırlamak amacıya "İstiklal Şairimize İstikbalden Mektup" yarışması düzenliyoruz. Son katılım tarihi 6 Mart Çarşamba günüdür. Başvurular dersin Türkçe Öğretmenine yapılacaktır.

Haz

İmam Hatip Liseleri öğrencilere hedeflerine ulaşmada, kendilerini akademik, sosyal, sanat, spor ve dil alanında gelişimlerinin desteklemede uygulanılan program çeşitliliği, çeşitli alanlardaki projeler sayesinde gerekli tüm desteği sağlıyor.