Gebze Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu

YENİKENT MAH. 2424. SK. NO: 19 İÇ KAPI NO: 1 GEBZE / KOCAELİ
Vizyon
Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek. Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştirerek Türkiye’ye öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 2010 yılında Eğitim Öğretime başlamış olmasına rağmen kısa sürede Gebze´nın en başarılı ve en çok talep gören birkaç okulundan biri haline gelmiştir.
İngilizce,Arapça
10 dk. bir halk otobüsü geçmektedir.
Yenikent Mh. 2424 Sokak,No:19 Gebze/KOCAELİ
Gebze Merkeze 3 km uzaklıkta
Okulun Sınav Başarı Durumu
2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz öğrencilerinden; 6 öğrencimiz Fen Lisesi 49 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi 36 öğrencimiz Anadolu Lisesi 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi 14 öğrencimiz Anadolu Meslek Programı 3 öğrencimiz Anadolu Teknik Programına yerleşmiştir.
Proje Çalışmaları
Haydi Çocuklar Namaza Projesi Hep Beraber Okuyoruz Projesi Beyaz Bayrak Projesi Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi Sıfır Atık Projesi