Etiket Sonuçları: haydi çocuklar namaza

“HAYDİ ÇOCUKLAR NAMAZA” Projesini, kırk gün boyunca namazlarını kılarak başarıyla tamamlamış olan öğrencilerimize "Ben de  Namaz Kılıyorum" belgesi verildi. Projede dereceye giren öğrencilerimize madalya verildi.Projeye katılan öğrencilerimize ve proje koordinatörü Ayşe ÜNAL öğretmenimize teşekkür ederiz.

31/03/2023 tarihinde başlatmış olduğumuz “HAYDİ ÇOCUKLAR NAMAZA” Projesini, kırk gün boyunca namazlarını kılarak başarıyla tamamlamış

olan öğrencilerimize "Ben de Artık Namaz Kılıyorum" belgesi verildi. Proje yürütücüsü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Ayşe Ünal'a Okul Müdürü Sn. Selçuk Çelebi tarafından plaket takdim edildi. Projeye katılan öğrencilerimize ve proje koordinatörü öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda uygulanan Haydi Çocuklar Namaza projesiyle öğrencilerimiz öğle aralarında camiye giderek cemaatle namaz kılıyorlar.