Etiket Sonuçları: ayın öğrencisi

Nisan Ayı öğrencilerimize Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Bu belge ; Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimize her ay belirlenerek verilmektedir.

Mart Ayı öğrencilerimize Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Bu belge ; Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimize her ay belirlenerek verilmektedir.

Öğrencimiz Hızır Reis BAŞ; Kocaeli Belediyesi Uluslararası judo turunuvasında üçüncü olmuştur. Kendisini,ailesini ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimiz her ay belirlenerek verilmektedir.Ekim ayında ayın öğrencisi seçilen öğrencilerimize Okul Müdürü Sn. Selçuk ÇELEBİ tarafından belgeleri takdim edildi.

Haz

Her ay Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve sportif faaliyetlerde başarı gösteren öğrencilerimize "Ayın Öğrencisi" belgesi verilmektedir. Nisan ve Mayıs ayında "Ayın Öğrencisi" seçilen ve deneme sınavında başarı gösteren öğrencilerimize doğa yürüyüşü ve at çiftliği eğitim gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz atların bakımı, beslenmesi ve at biniciliği konusunda bilgilendirildi.

Haz

Mayıs Ayı öğrencilerimize Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Bu belge ; Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimize her ay belirlenerek verilmektedir.