2023 Kodlama Haftası ( CodeWeek) Kapsamında Sertifika Almaya Hak Kazandık

AB Kod Haftası -  Code Week, Ekim ayının içinde uygulanan, kodlama ve dijital okuryazarlığı herkes için eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir etkinliktir. AB Kod Haftası (Code Week) kodlamayı öğrenmemize, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize, yeni fikirleri keşfetmemize, yeniliklerle becerilerimizi geliştirip kapasitemizi arttırmamıza yardımcı olur.

AB Kod Haftası’ nda  (CodeWeek) herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında katılan kurumlara sertifika verilmektedir. Bu kapsamda Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu olarak CodeWeek  Haftasında yaptığımız 100.Yılda Cumhuriyet Yolunda etkinliği kapsamında bu sertifikayı almaya hak kazanmış bulunmaktayız.

19-10-2023

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 12:17 - Görüntülenme: 81