23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda hafta boyunca birçok turnuva düzenlendi.5,6,7. ve 8. Sınıflar arasında yapılan penaltı turnuvası; 8.sınıflar arası yapılan dart turnuvası ödülleri öğrencilerimize Sn. Selçuk ÇELEBİ tarafından takdim edildi. 23 Nisan konulu şiir yarışmasında birinci olan öğrencimize de ödülü takdim edildi. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

Her yıl  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlanmaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik haftası kapsamında okulmuzda hafta boyunca turnuvalar düzenlenmektedir.

Öğrencilerimiz robotik kodlama atölyemizde bulunan 3D yazıcı ile tasarladığımız saksılara kaktüs ekti. Öğrenciler toprakla buluşmaktan mutluluk duyarken, kendi ürettikleri saksılara çiçek ekmek ayrı bir anlam ifade ediyor.

Bizleri, Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından bayram sevincine ulaştıran Rabbimize hamd ediyoruz.

Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği Ramazan Bayramı'nızı kutlar, aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlar dileriz.

Aile Okulu Projesi kapsamında Sağlıklı Beslenme panosu oluşturuldu. Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı Beslenme eğitimi sunusunu görmek için tıklayınız.

Mart Ayı öğrencilerimize Ayın Öğrencisi Belgesi takdim edildi. Bu belge ; Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun aldığı karar gereği; okul içinde olumlu tutum ve davranış sergileyen, okul kurallarına uyan, ders içi ve dışı etkinliklere katılan, derslerinde, sanatsal ve  sportif  faaliyetlerde  başarı gösteren her  sınıftan bir öğrencimize her ay belirlenerek verilmektedir.

Öğrencimiz Hızır Reis BAŞ; Kocaeli Belediyesi Uluslararası judo turunuvasında üçüncü olmuştur. Kendisini,ailesini ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

AİLE OKULU PROJESİ

Covid-19 salgınının günlük yaşam tarzını değiştirmesi sonucu artan kaygı, uzaktan eğitim çalışmaları nedeniyle öğrencilerin okuldan uzak kalmaları sonucu okula karşı tutum ve algıların olumsuza dönmeye başlaması, sosyal ve duygusal gelişimin yavaşlaması, öğrencilerin kamu politikalarının uygulanma hizmetinden mahrum kalmaları, salgın sürecinde aile bireylerinin evde televizyon, bilgisayar, telefon ve internette geçirdikleri sürenin artması ve aile içi muhabbet ve sorumluluğun azaldığının tespit edilmesi vb. ortaya çıkan sorunları öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği ile aşabilmek, bu sorunlarla baş edebilmenin yollarını hep birlikte bulabilmek için Milli Eğitim Bakanlığımızın uyguladığı Aile Okulu Projesi okulumuzda da uygulanmaktadır.

Mart ayı itibariyle proje planlaması yapılmış olup, eğitim tarihleri velilerimizle okul web sitesi ve sosyal medya üzerinde paylaşılarak haberdar edilecektir.

Öğrencilerimiz Ramazan ayı dolayısıyla her gün farklı sınıf seviyesi olmak üzere sınıf iftarlarında buluşuyor. Birlik, beraberlik,paylaşma duygularının yaşandığı sınıf iftarları öğrencilerimiz tarafından mutlulukla karşılanıyor.

Gebze Belediyesinin düzenlemiş olduğu 'Temizlik Her Yerde' konulu resim yarışmasında öğrencimiz Elanur AKGÖZ üçüncü olmuştur. Öğrencimizi ve emek veren Neslihan öğretmenimizi tebrik ederiz.

Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu olarak CodeWeek  Haftasında yaptığımız 100.Yılda Cumhuriyet Yolunda etkinliği kapsamında Codeweek katılım sertifikasından sonra şimdi de  Süper Organizatör Sertifikasını da almaya hak kazandık. Etkinliğimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Değerler eğitiminin uygulandığı okulumuzda,en büyük değer ve örnek model olarak kabul edilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sas) hayatının öğrencilerimiz tarafından daha iyi okunarak algılanması gerektiğine inanıyoruz. Bu gereklilikle okulumuzda Siyer-i Nebi Bilgi Yarışması düzenlendi. Başarı elde eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi okulumuzda coşkuyla kutlandı. Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve Çanakkale Geçilmez dediği gün, tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da kutlandı. Okulumuzda yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde  İstiklal Marşı´yla başladı. Uğruna türküler yazılan, ağıtlar yakılan bu önemli günü hiç unutmamak ve gelecek nesillere unutturmamak adına hazırlanan programımız; çeşitli etkinlikler ve  öğrencilerimizin oluşturduğu koro dinletisi gerçekleştirildi. Programın hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kahraman şehit askerlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferiile ilgili okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı. Öğrencilerimize Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından hazırlanan film izletildi. Ayrıca öğrencilerimiz 3D yazıcı ile hazırladıkları Seyit Onbaşı 'nın baskısını aldılar.

Kahraman şehit askerlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.